9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
hajmosas9Hajunk erősítése, bőrünk megújítása a téli hónapok elmúltával fokozottan aktuális, bár a kérdés - 5x fölött - évszakoktól függetlenül figyelmet érdemel...

 

Alábbi összeállításunk bizonyára hasznos lesz Önnek is.

Patikánkban a haj- és köröm regenerálását szolgálóan az alábbi készítményeket ajánljuk:

hajmosas8A hibátlan bőr, az egészséges haj és köröm nagyrészt adottság, azonban életmódunkkal mi is sokat tehetünk érte. És bár megállítani ugyan nem tudjuk, de késleltethetjük bőrünk öregedését.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Forrás: WebBeteg

haj14Ugyan ki ne vágyna szép, fényes, rugalmas és dús hajra? Ha ennek elérése olyan egyszerű lenne, mint ahogy a reklámfilmek ígérik, ma nem szenvednének annyian a merev, vékonyszálú, zsírosodó, töredezett vagy korpás hajtól...

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

Forrás: Harmonet

hajbetegségekA hajváltás élettani folyamat. Ha a hajszálak, ill. a szőrszálak egy bizonyos hosszúságot elértek, a hajszemölcsön található matrixsejtek osztódásukat beszüntetik.Ekkor a matrixsejtek jelentős része leválik a hajszemölcsről, kis sejtcsoportot hátrahagyva a hajszállal együtt a szőrtüszőben felfelé vándorol, ahonnan mechanikai hatásokra (fésülködés) könnyen távozik.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Hajbetegségek.hu

korom7A köröm kültakarónk része, eltérései számos betegség velejárói lehetnek. A köröm hetente körülbelül egy millimétert nő, a kéz középső ujján a leggyorsabban.

Forrás: WebBeteg

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m