9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

..
...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

MagnesiumB6 Pharmavit filmtabletta 60 dbMagnéziumot és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta. Felnőtteknek naponta 2-4 filmtabletta fogyasztása javasolt.

Magnerot  tabletta 100 dbA Magnerot tabletta ásványi anyag, ezen belül magnézium-tartalmú készítmény. Magnéziumhiány megelőzésére és kezelésére javasolt. Alkalmazható a sima- és harántcsíkolt izomzat görcsös állapotai, így az éjszakai lábikragörcs, fokozott ideg-izom ingerlékenység kezelésére, ha az izomműködés zavarának oka a magnéziumhiány.

Magnosolv  granulatum 2Magnéziumhiány megelőzésére és megszüntetésére alkalmazott készítmény, ha nincs szükség parenterális (a tápcsatornát megkerülő) kezelésre. Magnéziumhiány elsősorban krónikus stressz, terhesség és szoptatás ideje alatt, máj- és hasnyálmirigy betegségei, vesén keresztül történő veszteség, a gyomor-bél rendszeren keresztül történő veszteség esetén alakul ki.

Beres Magnezium 250 mg B6 filmtablettaA készítmény magnézium és B6-vitamin kombinációja. A magnézium elősegíti a szervezet alkalmazkodását a jelentős szellemi és fizikai igénybevételhez. Hozzájárul a szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez. A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását.

Magnesium Sandoz 243 mg pezsgotablettaA Magnesium-Sandoz 243 mg pezsgőtabletta magnéziumot tartalmazó ásványi anyag készítmény. A magnéziumhiány kezelésére alkalmazható, ha az megfelelő étrenddel nem pótolható.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m