9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

sedacur forte02Kiegyensúlyozott hatóanyag tartalma miatt a Sedacur forte napközben történő alkalmazása nyugtató hatású. A Sedacur forte esti, a lefekvést megelőző bevétel esetén elősegíti az elalvást és nyugodt, pihentető alvást biztosít.

sedatif PC newNövényi eredetű anyagok felhasználásával készült, szopogatásra szánt tabletta.
A szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére szorongás, érzelmi labilitás, ingerlékenység, valamint alvászavarok esetén, különösen túlhajszolt egyének, hiperaktív gyerekek és idős betegek részére.

Magnerot  tabletta 100 dbA Magnerot tabletta ásványi anyag, ezen belül magnézium-tartalmú készítmény. Magnéziumhiány megelőzésére és kezelésére javasolt. Alkalmazható a sima- és harántcsíkolt izomzat görcsös állapotai, így az éjszakai lábikragörcs, fokozott ideg-izom ingerlékenység kezelésére, ha az izomműködés zavarának oka a magnéziumhiány.

frontHagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint frontérzékenység esetén és utazási betegségben jelentkező panaszok (pl. stressz enyhe tünetei, alvászavarok, koncentrálóképesség zavara, émelygés, emésztési zavarok) enyhítésére.

Beres Magnezium 250 mg B6 filmtablettaA készítmény magnézium és B6-vitamin kombinációja. A magnézium elősegíti a szervezet alkalmazkodását a jelentős szellemi és fizikai igénybevételhez. Hozzájárul a szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez. A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m