9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

baba 5Míg 30-40 évvel ezelőtt még "a 20 éveseké volt a világ", a nők nagy többsége 20. és 30. életéve között szülte meg első gyermekét, az ezredfordulóval ez megváltozott, ma már inkább a 30. év környékén döntenek a családok a gyeremekvállalás mellett. Ennek van előnye és hátránya, nagyobb odafigyelést, gondosságot igényel a jövendőbeli édesanya, az őt segítő egészségügyi szakemberek és a család részéről egyaránt. Összeállításunk az életkor szerepével kapcsolatos szakmai álláspontokat tartalmazó cikkeket ad közre.

Különösen fontos szerepe van a terhesség során a vitaminoknak, nyomelemeknek, ásványi anyagoknak. Patikánk a kismamáknak az alábbi étrend-kiegészítő készítményeket ajánlja:

 

baba 6A teherbe esés valószínűsége harminc éves korig viszonylag állandó, utána azonban rohamosan csökken, negyven éves korra a siker valószínűsége már csak egytizede a húszéves korinak.

baba 7Egyre több nő szül 30, sőt, 40 év felett, amely pár évtizede még a gyermekvállalós évek utáni időszakot jelentette. Vajon mire kell figyelnie annak, aki 35 éves kora után vállal gyermeket? Valóban veszélyes babát vállalni ilyen “későn”?

cuki 3Negyven felett keveseknek adatik meg, hogy természetes úton essenek teherbe. Magyarországon ma még extrémnek tűnik, ha egy 50 év körüli nő szül. Az ő esetükben kiemelten fontos a biológiai alkalmasság kérdése. Speciális terhesgondozást kíván, és nagyobb szakmai felkészültséget igényel a szakorvosok részéről.

babaA nő életében a legcsodálatosabb időszak az a 9 hónapos várakozás, ami a fogantatástól az új kis élőlény, a gyermek megszületéséig eltelik. Felelősen kell az eseményre készülni...

Sorozatunk első része ebben próbál most segítséget nyújtani.


Kérjük, olvassa el összeállításunkat!

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m