9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
darazsA rovarcsípések helyén megjelenő duzzanat, viszketés, fájdalom antihisztamin, szteroid, fájdalomcsillapító és jegelés együttes hatására általában csillapodik. A nagyobb baj az, hogy az arra hajlamos embereknél akár egyetlen csípés is túlérzékenységi (anafilaxiás) reakciót válthat ki.

vA kullancsok számos betegség hordozói. Nyaranta legalább ilyen kellemetlen, hogy - különösen vízparton - hadakoznunk kell a szúnyogokkal. Bár a csapkodás és a hessegetés olykor kellő eredményt hoz, mégis ajánlatosabb szúnyogriasztó szerekkel védekeznünk ellenük. Nyáron, bár ritkábban, de előfordulhat méh-, vagy darázscsípés is.
A rovarcsípések helyén megjelenő duzzanat, viszketés, a fájdalomcsillapító és jegelés együttes hatására általában csillapodik, azonban az arra hajlamos embereknél akár egyetlen csípés is túlérzékenységi reakciót válthat ki. Az alábbiakban ismertetett cikkek a védekezéssel kapcsolatban adnak tanácsokat. Reméljük hasznosnak találja.
.
Ajánlott termékeink
rovarA jól ismert közhiedelemmel ellentétben, a kullancs nem a fáról mászik/pottyan az emberre vagy állatra, hanem a talajközeli növényzet az igazi életközege.

kirandulokKirándulók tízparancsolata a kullancsveszély megelőzéséhez. A www.kullancsinfo.hu internetes portál összeállítása:

szunyogNyaranta gyakran kell hadakoznunk a szúnyogokkal. Bár a csapkodás és a hessegetés olykor kellő eredményt hoz, mégis ajánlatosabb szúnyogriasztó szerekkel védekeznünk ellenük.
Ha ugyanis nincs megfelelő "fegyverünk", apró, piros, viszkető csípésekkel, olykor pedig duzzadt, gyulladt, váladékozó sebekkel kerülünk ki a harcból.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m