9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

ovoda-iskolakezdes4A gyerekeket a nyári szünet után, az óvodai és az iskolakezdéssel fokozott terhelés éri, amit súlyosbíthatnak a közösségekben könnyebben terjedő különféle bakteriális és vírusos eredetű betegségek. A gyermek ellenálló képességét célszerű felkészíteni ezekre a terhelésekre. Összeállításunkban áttekintést kap a gyermekek vitaminszükségletéről, a vitaminhiány tüneteiről.

 
A gyermekek vitaminszükségletének pótlásához patikánk az alábbi készítményeket ajánlja:

 

gyerek4A gyerekeknek, felnőttekhez hasonlóan meghatározott mennyiségre van szükségük a vitaminokból az egészség megőrzéséhez,

gyerekTöbb vizsgálat kimutatta, hogy még a csekély mértékű vitaminhiány is jelentős mértékben befolyásolhatja a tanulást, a viselkedést.

vitaminteszt2Tesztelje, hogy szervezete kellően el van-e látva vitaminokkal és ásványi anyagokkal! A tesztet gyermekére is kitöltheti.

gyerek5Itt a szeptember, a gyerekek - korosztálytól függően - megkezdik a közösségi életet, ki először, ki már magasabb csoportba, osztályba lépve.
A szülőknek gondoskodni kell a gyerekek lelki- és testi, fiziológiás felkészítéséről, a nyár elmúltával kevesebb vitamin jut a gyermekek szervezetébe, a csontok erősítése kicsiknél-nagyoknál egyaránt fontos.
Olvassa el összeállításunkat!

Az őszi közösségi életre való felkészüléshez, a gyerekek koncentráló-készségének karbantartásához, a csontrendszer erősítéséhez az alábbi készítményeket javasoljuk:

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m