9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A

diabetesz52012-ben a Diabétesz Világnap jelmondata: "Óvjuk a jövőnket". Összeállításunkban arra hívjuk fel a figyelmet, a közölt szakcikkek segítségével, hogyan teheti meg ezt Ön saját, vagy családtagjai érdekében.

Patikánk a Diabétesz Világnap alkalmából az alábbi termékeket ajánlja:
diabetesz13A cukorbetegség kezelésének fő célja a vércukorszint normális határértékeken belül tartása, amennyire ez lehetséges. A tökéletesen normális szintet nehéz elérni, de minél inkább sikerül a vércukrot a normál tartományban tartani, annál kevésbé valószínű, hogy átmeneti és hosszú távú szövődmények alakulnak ki.

diabetesz10A cukorbetegség az összes szerv működését hátrányosan befolyásolja, ide értve a szívet, az ereket, az idegeket, a szemet és a vesét. Ha sikerül a vércukorszintet a normális tartományban tartani, drámaian csökken a szövődmények kialakulásának kockázata.

agyverzes2A cukorbaj megtriplázza a szélütés veszélyét! Az már régóta ismert, hogy a cukorbetegség a szívinfarktus és az agyi katasztrófa egyik legfontosabb kockázati tényezője, egy újabb nagy vizsgálat eredménye azt is bizonyította, hogy tíz évnél hosszabb fennállása esetén ez a veszély háromszorosára növekszik.

diabetesz_egyuttelesBármilyen fajta cukorbetegsége van is valakinek, az étrendjének finomítatlan, lassan emészthető, rostokban gazdag szénhidrátokat kell tartalmaznia, amelyeknek a lebontásához igen kevés inzulin szükséges.
Ez igencsak vonatkozik a következőkre:

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Cukorbetegek étrendje

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m