9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A

Tantum Verde menta 3 mg szopogato tabletta 20 dbA gyógyszer gyulladásgátló és fájdalom-
csillapító hatású. Alkalmazható a torok, a száj és a fogíny gyulladásos tüneteinek kezelésére és szájfertőtlenítésre. Kiegészítő kezelésként használható például foghúzás, szájsebészeti beavatkozás előtt és után. Kemoterápiát vagy sugárterápiát követően, másodlagosan kialakuló szájnyálkahártya-panaszok esetén is alkalmazható.

Zovirax ajakherpesz krem 2 gA Zovirax ajakherpesz krém a száj és az arc területén jelentkező ajakherpesz (visszatérő herpes labialis) kezelésére szolgál, amelyet a Herpes simplex vírus okoz. Klinikai vizsgálatok tanúsítják, hogy a Zovirax ajakherpesz krém alkalmazása felgyorsítja a gyógyulási folyamatot és lerövidíti a fájdalom időtartamát.

Septofort tabletta 24 dbFogíny-
gyulladás, szájüregi fertőzések: afta, gombás fertőzések; protézis okozta szájüregi gyulladás, nyelvgyulladás, garatgyulladás és mandulagyulladás helyi kezelésére. Mandulaműtétek és foghúzás után a szájhigiéne fenntartására. Különböző fájdalmas felmaródásokkal járó szájnyálkahártya betegségek kiegészítő kezelésére.

Dorithricin szopogato tabletta 20 dbFájdalommal járó száj- és garatüregi gyulladásos megbetegedések helyi kezelésére szolgáló szopogató tabletta – felnőttek és 6 éves kor feletti gyerekek részére. Baktériumellenes, fertőtlenítő és fájdalomcsillapító hatású gyógyszer.

Dentinox foginygel gyermekeknek 10 gA Dentinox fogínygél egy tradicionálisan alkalmazott, enyhe hatású gyógyszer, mely az első fogak kibújásakor jelentkező tünetek (irritált fogíny, gyulladás és fájdalmas rendellenességek) helyi kezelésére alkalmazható.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m