9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

A A A
Mebucain Mint 2 mg 1 mg szopogato tabletta 20 dbA Mebucain Mint szopogató tabletta enyhíti a torokfájást, vagy az enyhe szájüregi fertőzések okozta fájdalmat. Emellett csökkenti a fertőzést okozó kórokozók számát is.

Dorithricin szopogato tabletta 20 dbFájdalommal járó száj- és garatüregi gyulladásos megbetegedések helyi kezelésére szolgáló szopogató tabletta – felnőttek és 6 éves kor feletti gyerekek részére. Baktériumellenes, fertőtlenítő és fájdalomcsillapító hatású gyógyszer.

szajHelyi fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású készítmény, amely külsőleg a száj ill. a torok öblögetésére, ecsetelésére használható pld. heveny garat-, mandula-, gége-, szájnyálkahártya-, és fogínygyulladás, a szájnyálkahártya műfogsor, forró étel, vegyszer okozta sérülései esetén.

Septofort tabletta 24 dbFogíny-
gyulladás, szájüregi fertőzések: afta, gombás fertőzések; protézis okozta szájüregi gyulladás, nyelvgyulladás, garatgyulladás és mandulagyulladás helyi kezelésére. Mandulaműtétek és foghúzás után a szájhigiéne fenntartására. Különböző fájdalmas felmaródásokkal járó szájnyálkahártya betegségek kiegészítő kezelésére.

fenivirA száj körül és az ajkak területén jelentkező herpes labialis (ajakherpesz) helyi kezelésére szolgáló készítmény. A készítmény hatóanyaga, a penciclovir gátolja a betegséget okozó herpesz vírusok szaporodását.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m