9330 Kapuvár, Fő tér 10. - Google térkép  |  Tel +36 96 241 211

e-mail:  hansagpatika@gmail.com

..
...az Ön partnere a gyógyulásban!
 
A mi patikánk...

...az Ön partnere a gyógyulásban!

 

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!
Gyógyszerrendelés

Foglalja le vényköteles gyógyszereit nálunk!

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......
Akciós termékek

ONLINE RENDELÉSHEZ - KATTINTS IDE......

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!
Segítünk..

...hogy tünetei gyorsan enyhüljenek!

Previous Next
A A A
acc4 Szájüreg és torok fertőzéses, gyulladásos, alább felsorolt megbetegedéseinek megelőzésére és kezdeti kezelésére alkalmazható: torokfájás, rekedtség, megfázás, hurut, nyelési nehézségek, afta, torokgyulladás, mandulagyulladás, szájnyálkahártya gyulladás, garatgyulladás, fogínygyulladás, gégegyulladás.

Corsodyl szájöblögető oldat A Corsodyl szájvíz, chlorhexidint tartalmaz, mely hatóanyaga révén antibakteriális és gombaölő hatású is egyben. Szájfertőtlenítésre és öblögetésre használatos oldat. Segít az ínygyulladás és ínysorvadás megelőzésében, ugyanakkor gátolja a foglepedék-képződést.

szajHelyi fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású készítmény, amely külsőleg a száj ill. a torok öblögetésére, ecsetelésére használható pld. heveny garat-, mandula-, gége-, szájnyálkahártya-, és fogínygyulladás, a szájnyálkahártya műfogsor, forró étel, vegyszer okozta sérülései esetén.

fenivirA száj körül és az ajkak területén jelentkező herpes labialis (ajakherpesz) helyi kezelésére szolgáló készítmény. A készítmény hatóanyaga, a penciclovir gátolja a betegséget okozó herpesz vírusok szaporodását.

compeed_herpesz2 Ultravékony, hidrocolloid-075-öt tartalmazó csaknem láthatatlan tapasz, amely alkalmas a herpesz kezelésére annak KIALAKULÁSÁTÓL AZ ELTŰNÉSÉIG. Az applikátor használatával csökken a felülfertőzés kockázata, mivel a beteg nem ér a herpeszhez.

Benu gyógyszertár

Benu akcioink itt

Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Magyar Gyógyszer

Magyar Gyogyszer m